6974027080 Κουνουπιδιανά, Χανιά nikoslad@hotmail.gr
hero image
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ηλεκτρολόγος Χανιά

 

 
Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με εδρα της δουλειάς του στα Κουνουπιδιανά των Χανίων, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των ηλεκτρικών  εγκαταστάσεων. Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρικές εργασίες και βλάβες, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα Χανιά. 
 
Γερές ηλεκτρικές  εγκαταστάσεις για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα στο μέλλον καθώς και επισκευάζουμε κάθε ηλεκτρολογική βλάβη  με τον καλύτερο τρόπο, εξασφαλίζοντας με εγγύηση σωστά  αποτελέσματα.
 
Ειμαστε εργολύπτες ηλεκτρολόγοι στα Χανιά και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τον σχεδιασμό ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων όπως ηλεκτροβιομηχανικά έργα, ξενοδοχειακές μονάδες, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης, ιδιωτικά ή δημόσια κτιριακά έργα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους αδειούχους  ηλεκτρολόγους, με άριστη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση   μπορούμε να καλύψουμε με υπευθυνότητα και  αποτελεσματικότητα οποιαδήποτε ανάγκη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης παρουσιαστεί στα Χανιά και σε ολο το νομό Χανίων . Σε κάθε ηλεκτρικό έργο που αναλαμβάνουμε παρέχουμε ασφαλείς ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις
 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 

 
 
Η αξιόπιστη υπηρεσία και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών του, χαρακτηρίζουν την δουλειά μας στα Χανιά.
 
Στόχος μας είναι η αμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτιση ολο το 24 ωρο ολες τις ημέρες για οποιδήποτε ανάγκη παραστεί και μετά το πέρας των ηλεκτρολογικών μας εργασιών ειμαστε δίπλα σας.
 

Φιλικά,
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ